با سینمای فشن آشنا شوید
به فیلمهای مربوط به دنیای مد و سینمای فشن علاقه دارید؟ به فیلمهایی که بیوگرافی صاحبان برندهای معروف مربوط میشود چطور؟ فیلمبین حرفهای باشید یا نباشید بهتر است این دستهبندی را در دنیای سینما از دست ندهید؛ سینمای فشن و دنیای مد، دنیای شگفتانگیزی است. چه درباره زندگی شخصی سنت لورن یا گابریل شنل و و نحوه ورودشان به دنیای مد باشد، چه درباره پشت صحنه مجلههای فشن و سبک زندگی مدلهای حرفهای آن و چه درباره روند طراحی لباسهایی که زمانی هنجارشکنی بود و حالا معمول شده است؛ فیلمهایی که درباره مد و فشن ساخته میشود جذاب است. در دنیای مد جهانی کوچک نهفته است که تمام تجربهها، غمها و شادیها نمود پیدا میکند. با چند فیلم در این زمینه آشنا شوید.
Yves Saint Laurent – ۲۰۱۴
این فیلم به نوعی در دسته فیلمهای بایوگرافی در سینمای فشن قرار میگیرد. زندگی شخصی طراح لباس مشهور فرانسوی که در نقاطی از فیلم با زندگی حرفهایاش گره میخورد. از سال ۱۹۵۷ که او کارمند کمپانی دیور بود تا سال ۱۹۶۱ که کمپانی مستقل خودش را تأسیس کرد که شامل روابط احساسی و کاری او میشود.
The Devil Wears Prada – ۲۰۰۶
آندریا ساکس ژورنالیستی است که با اتفاقاتی که برایش میافتد به عنوان دستیار یک مدیر در مجله فشن مشغول به کار میشود. او به سر و وضع خود نمیرسد و آنچه میپوشد برایش اهمیت چندانی ندارد اما میراندا، مدیر او در این مجله در موقعیتهایی طنز این ویژگی را نقد میکند. بازی ان هاتاوی در این فیلم در دسته سینمای فشن تحسین برانگیز است.
Coco before Chanel – ۲۰۰۹
این فیلم هم مانند فیلم ایو سنت لورن در دسته فیلمهای بایوگرافی در سینمای فشن قرار میگیرد. تلفیقی از زندگی شخصی و حرفهای گابریل شنل با بازی خیرهکنندۀ آدری توتو. کارگردان فرانسوی این فیلم ترجیح داده است که زندگی شنل را قبل از مشهور شدنش به تصویر بکشد؛ رنجهای بیشمار او در کودکی و روابط احساسی شکستخوردهاش.
The Neon Demon – ۲۰۱۶
این فیلم تا حد زیادی شما را با مسیر سخت و طاقتفرسای مدل شدن برای مجلهها و برندهای مد و فشن آمریکایی آشنا میکند. داستان دختر جوانی که برای مدل شدن به لسآنجلس سفر میکند و در مدت کوتاهی موفق هم میشود اما بعد حسادت همکارانش برایش دردسرساز میشود.
The Dressmaker – ۲۰۱۵
کیت وینسلت شگفتانگیز و جذاب در این فیلم در نقش یک طراح لباس به نام تیلی ظاهر میشود. تیلی پس از چند سال زندگی در اروپا به روستای کودکیاش در استرالیا بازمیگردد و میخواهد در آنجا تغییر ایجاد کند. انگیزههای او برای این کار اما دشمنیها و خاطرات تلخی است که از کودکیاش به خاطر میآورد.
Phantom Thread – ۲۰۱۷
فانتوم ترد یا همان «رشته خیال» با بازی اعجاباور دنیل دیلوییس داستان رینولد وودکاک را روایت میکند که در دهه ۱۹۵۰ در لندن بر دنیای مد فرمانروایی میکرد و داستانی عاشقانه نیز موازی با داستان لباسها روایت میشود. این فیلم مربوط به سینمای فشن نامزد دریافت جایزه اسکار برای طراحی لباس هم شده است.
Zoolander – ۲۰۰۱
زولندر هم داستان ورود به دنیای حرفهای مدلینگ است اما در قالبی کمدی و برای مدلهای مرد. استیلر در نقش دِرِک زولندر که در حرفه خود افول کرده است توسط یک کمپانی فعال در زمینه مد و فشن انتخاب میشود تا بعد از شستوشوی مغزی نخستوزیر مالزی را به قتل برساند. طراحی لباسها در این فیلم، کمیک، منحصر به فرد و دیدنی است.
ارسال یک پاسخ
در گفتگو ها شرکت کنید.